Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // De lente is in aantocht bij Ontbijtservice Beschuitje.nl 

De lente is in aantocht bij Ontbijtservice Beschuitje.nl

Geplaatst op: 30-03-2016 00:00

Picknicken is hip!

De lente is nu echt in aantocht! Aankomend weekend worden temperaturen van 15 graden of meer verwacht. Heb je geen zin om in de fille naar het strand te staan? Een plekje te vinden op een druk terras? Ga dan eens picknicken met de volledig gevulde picknickmanden van Ontbijtservice Beschuitje!

Picknicken is niet ouderwets, maar helemaal hip met deze complete trendy picknickmand met inhoud! Deze geheel complete picknickset voor 2 tot 4 personen inclusief mooie rieten picknickmand gevuld met heerlijke producten voor tijdens de eerste zonnige lentedagen!

Ontbijtservice Beschuitje is u graag van dienst met een geheel complete picknickset voor 2 tot 4 personen inclusief mooie rieten picknickmand die u na gebruik mag houden.

Deze kwalitatief mooie Picknickmand kost normaliter zonder inhoud al ruim 50,- euro.

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje