Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje Hoogeveen van start! 

Ontbijtservice Beschuitje Hoogeveen van start!

Geplaatst op: 20-01-2015 16:57

We zijn heel blij dat wij nu ook in Drenthe de juiste partner hebben gevonden. Juist in deze economische wat mindere tijden is het goed om te investeren in de toekomst, is de mening van Ontbijtservice beschuitje. Hoogeveen is voor ons een uitgelezen kans om onze (vaste) klanten uit deze regio beter van dienst te kunnen zijn.

Door weer een nieuwe partner aan ontbijtservice Beschuitje te mogen verbinden, kunnen wij u ook melden dat de bezorkosten in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen flink zullen dalen.


Vanaf 1-2-2015 is Ontbijtservice Beschuitje Hoogeveen een feit! De eerste grote uitdaging voor deze vestiging word natuurlijk Valentijnsdag!

De vestiging zal worden geleid door Myranda, geen onbekende in deze regio. Myranda heeft namelijk zelf al een prachtig, mooi catering bedrijf opgezet en daarnaast gaat zij al haar ervaring en expertise stoppen in beschuitje.nl

 

 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje