Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje Valentijn Specials 

Ontbijtservice Beschuitje Valentijn Specials

Geplaatst op: 29-01-2016 00:00

14 Februari traditie getrouw de dag van de liefde! Ook bij Ontbijtservice Beschuitje staat deze dag in het teken van de liefde! Speciaal voor deze dag hebben wij een aantal heerlijke en romantische specials samen gesteld.


Bekijk ze hier, en bestel snel! Want vol=vol!

Prijs per persoon: € 37,50 p.p.
Vanaf 2 personen: € 27,50 p.p.

Ontbijt met heerlijke krentenbollen, witte en bruine broodjes, croissantjes,  ontbijtkoekje en natuurlijk beschuit.
Diverse vlees-en kaas soorten, gekookt eitje, roomboter, zoet beleg, verse jus d'orange, koffie of thee, vruchtenyoghurt, en een bonbonnetje. en natuurlijk ontbreken de nodige zoete snoepjes in hartjes vorm niet !

Prijs per persoon: € 47,50 p.p.
Vanaf 2 personen: € 37,50 p.p.

Ontbijt met bruisende champagnoise, heerlijke krentenbollen, witte en bruine broodjes, croissantjes, ontbijtkoek, knackebrod  en natuurlijk beschuit.
Diverse vlees-en kaas soorten, gekookt eitje, roomboter, zoet beleg, verse jus d'orange, koffie of thee, vruchtenyoghurt, bonbonnetje, en een champagne glas. en natuurlijk ontbreken de nodige zoete snoepjes in hartjes vorm niet !

 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje