Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Solo Vino Winebar en BON BV sluiten overeenkomst 

Solo Vino Winebar en BON BV sluiten overeenkomst

Geplaatst op: 14-11-2013 00:00

Winebars zijn een steeds populairder wordend fenomeen. Eemlandwijnen.nl (onderdeel van Ontbijtservice Beschuitje Nederland) sluit een exclusieve overeenkomst met één van de eerste winebars in Nederland, Solo Vino Scheveningen.

In Nederland zijn er zo’n 50 winebars te vinden, waarbij Solo Vino Scheveningen op een van de mooiste locaties van Nederland zit. In La Galleria Kurhausplein vindt u de Italiaanse winebar Solo Vino. Gelegen naast het prachtige Kurhaus hotel en een moderne look is dit een unieke locatie voor de echte wijn enthousiast.

Solo Vino is de eerste puur Italiaanse winebar van Nederland en biedt u keuze uit meer dan 80 Italiaanse wijnen met voor ieder wat wils. Proef ruim 30 wijnen per glas en maak kennis met de verschillende Italiaanse wijnstreken.

Onze sommelier voorziet u graag van een passend advies en vertelt u alles over de door u gekozen wijn. 

Geniet van de prachtige wijnen in combinatie met heerlijke authentieke Italiaanse delicatessen. Onze ‘assortimento royale’, een variatie van warme en koude Italiaanse amuses, is maar één van de vele keuzes voor een unieke Italiaanse beleving.

Heeft u in één van onze 4 La Galleria restaurants of 11 andere zaken een wijn gedronken die u thuis ook wel zou willen drinken? Dat kan! Al deze wijnen zijn op onze speciale Italiaanse wijnsite www.solovino.eu te bestellen.

 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje