Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws 

Ontbijtservice Beschuitje Schiedam officeel van start

Geplaatst op: 28-01-2020 00:00

Eerlijk is eerlijk; de officiele start van alweer de 17e partner van Ontbijtservice Beschuitje is pas 1 Februari, maar bij Ontbijtservice Beschuitje zijn wij zo verheugd met dit nieuws dat we het graag al met jullie willen delen. 

Tulpen uit Amsterdam

Geplaatst op: 21-01-2020 00:00

Afgelopen weekend mocht Ontbijtservice Beschuitje weer een heerlijk ontbijtbuffet verzorgen, voor de tulpen pluktuin op de Amsterdamse Dam. Een bijzonder evenement, op een zeer bijzondere plek!

Ontbijtservice Leeuwarden

Geplaatst op: 24-12-2019 00:00

Het jaar 2019 loopt met de kerst voor de deur, langzaam ten einde. Voor ons en voor vele met ons, een mooi moment om eens terug te kijken op 2019. Het jaar 2019 was voor Ontbijtservice Beschuitje een mooi jaar, druk met heel veel ontbijtbezorgingen, en vol met leuke zakelijke opdrachten. 2019 was ook het jaar waarin we diverse nieuwe ontbijtservice vestigingen opende, waarvan de eerste in Friesland, want in Januari van 2019 opende wij Ontbijtservice Leeuwarden.

Kerst komt eraan!

Geplaatst op: 17-12-2019 00:00

We merken het bij Ontbijtservice Beschuitje duidelijk! De kerst komt eraan! Nog 8 nachtjes slapen, dan is het alweer tijd voor twee heerlijke dagen, vol met vrienden, familie, lekker eten, cadeautjes, en natuurlijk een heerlijk kerst ontbijt!

Een win win situatie!

Geplaatst op: 17-12-2019 00:00

Bij Ontbijtservice Beschuitje zijn wij zeer actief op de zakelijke ontbijt & lunch markt, en mogen wij geregeld bij vele bedrijven aanschuiven aan de ontbijt en lunch tafel.

Met enige regelmaat zijn wij ook welkom bij Overstappen.nl. Na vele zeer geslaagde en heerlijke ontbijt leveringen, waren wij benieuwd naar wat Overstappen.nl voor ons (terug) kon betekenen, en dat was een schot in de welbekende roos!

Ontbijtservice Beschuitje kiest voor Trustpilot

Geplaatst op: 13-11-2019 00:00

De kracht van online marketing, reviews, en social media is ons bij Ontbijtservice Beschuitje natuurlijk bekend. Wij begrijpen dat onze hulp vaak ingeroepen word om een bijzonder moment of speciale dag, kracht bij te zetten, door de dag te beginnen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Dit moet natuurlijk goed gebeuren, dus raadpleegt u van te voren of tijdens bestellen google, om meer informatie over ons in te winnen. Wij willen graag de juiste informatie met u delen, en dit gebeurt via een zoekmachine niet altijd, daarvoor hebben wij besloten een samenwerking aan te gaan met Trustpilot.

Een smaakvol cadeau bestellen

Geplaatst op: 30-10-2019 00:00

Sinds kort kun je op de website van Ontbijtservice Beschuitje chatten met een van onze medewerkers. De chatdienst is een uitermate geschikt hulpmiddel voor korte vragen, hulp en advies. Via deze live chat functie met een van de medewerkers van Ontbijtservice Beschuitje merken wij op dat veel klanten vragen hebben hoe de dienst in elkaar zit, en hoe u een ontbijt moet kiezen en of bestellen. De collega's van de chatdienst hebben een top 10 van veel gestelde vragen voor u gemaakt, en natuurlijk beantwoorden en behandelen ze deze vragen uitgebreid in deze blog; 

Wintertijd

Geplaatst op: 26-10-2019 00:00

Aankomend weekend is het weer zover; de wintertijd gaat in Nederland in. Dit betekend dat de klok een uur terug gaat, waardoor wij in heel Nederland een uurtje extra mogen slapen. Het ingaan van de wintertijd heeft natuurlijk ook consequenties voor uw ontbijt aan huis bezorging.

Ontbijtservice Meppel geopend

Geplaatst op: 17-10-2019 00:00

Met enige trots kondigen wij graag de samenwerking aan met De Ontbijtcentrale. Met deze samenwerking hebben wij een nieuwe partner mogen verwelkom wie graag bij u aanbelt in de omgeving van Hoogeveen, Zwolle en natuurlijk Meppel.

Ontbijtservice Den Haag officieel geopend

Geplaatst op: 10-10-2019 00:00

Al enige tijd geleden mochten wij een nieuwe partner binnen Ontbijtservice Beschuitje verwelkomen; Rijk Catering uit Den Haag. Zoals u kunt begrijpen gaat Rijk Catering met veel enthousiasme aan de slag om in en rondom Den Haag de heerlijkste ontbijtjes voor u te bezorgen en verzorgen.

Een heerlijke actie van Philadelphia

Geplaatst op: 01-10-2019 00:00

Een ontbijt van ontbijtservice beschuitje.nl word vaak besteld voor een speciale gelegenheid; een oom die 50 word, een huwelijksontbijt of een verjaardagsontbijt zijn ons dan ook niet vreemd. Steeds vaker mogen wij ook voor bedrijven op pad, om heerlijke een heerlijk champagne ontbijt te bezorgen. Afgelopen weekend mochten wij voor Philadelphia kaas op pad, en veel mensen door het land verblijden met een heerlijk ontbijt inclusief de nieuwe smaak sensatie philadelphia roomkaas truffel.

Een prive butler voor even

Geplaatst op: 24-09-2019 00:00

Sinds kort heeft Ontbijtservice Beschuitje het VIP ontbijt in zijn assortiment opgenomen. Het VIP ontbijt is het meest uitgebreide en luxe ontbijt, uit het assortiment van Ontbijtservice Beschuitje. Daarnaast biedt het VIP ontbijt de unieke experience van een prive butler. Na het aanbellen bij de ontvangers, gaat de medewerker van Ontbijtservice Beschuitje aan de slag om de tafel te dekken zoals in een hotel, met luxe tafellinnen, mooi serviesgoed en zilveren bestek. Tijdens het ontbijt schenkt de ontbijtservice medewerker u graag nog een kopje koffie in, en laat hij de champagne langzaam voor u ploppen. Voor even voelt u zich een echte VIP, gewoon in uw eigen woonkamer, met aan u zijde onze prive butler.

Van Dam tot Dam loop

Geplaatst op: 23-09-2019 00:00

Afgelopen weekend is het weer tijd voor de dam tot dam loop, de loop tussen Amsterdam en Zaandam. Voor de vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje in Amsterdam en Zaandam, naast een leuk, druk en gezellig weekend ook een uitdaging om alle ontbijtjes te bezorgen; want de stad word flink op zijn kop gezet.

Nog 100 dagen

Geplaatst op: 19-09-2019 00:00

Het is nog maar September, en eerlijk is eerlijk; het weer is nog best aangenaam en zomers te noemen, maar in gedachten zijn wij bij Ontbijtservice Beschuitje allang bezig met de leukste tijd van het jaar "De Feestdagen"! Waarom? Het is gewoon de leukste tijd van het jaar! Wij kunnen niet wachten op de kerst, maar sommige bedrijven(lees gauw) verder

De scholen zijn weer begonnen

Geplaatst op: 18-09-2019 00:00

Het is je vast en zeker niet ontgaan, deze week zijn ook in het laatste deel van Nederland de scholen weer begonnen.

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje