Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // baking 4 fun test Ontbijtservice Beschuitje 

baking 4 fun test Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 10-08-2017 00:00

Zoals jullie wellicht hebben gelezen op de nieuwspagina van Ontbijtservice Beschuitje, zijn wij deze zomer gestart met het zoeken naar bloggers en vloggers. De vraag richting de ervaren bloggers was heel simpel! Willen jullie kosteloos een ontbijt bezorgd krijgen van Ontbijtservice Beschuitje inruil voor jullie kritische blik in een leuke blog of vlog! De aanmeldingen waren enorm, en de eerste bezorgafspraken zijn gemaakt! De eerste vlog hebben wij inmiddels binnen en is van niemand minder dan Amanda Muis van Baking 4 Fun.

Afgelopen zaterdag belde Ontbijtservice Beschuitje Spijkenisse bij Amanda aan, met een heerlijk Ontbijt voor haar en voor haar vriend. De vestiging wist overigens niets af van het doel van dit bezoek, want we zijn opzoek naar een kritische blik en geen reclame filmpje voor Ontbijtservice Beschuitje.

Kijkende naar de eerste vlog van Amanda viel ons naast haar zeer kritische blik vooral haar enthousiamse op! Je ziet duidelijk dat Amanda met veel plezier iedere week haar bak tips deelt met haar volgers. In het ruim tien minuten durende filmpje wat Amanda heeft gemaakt van het Ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje heeft ze alle producten geproefd, getest en aan een kritische blik onderworpen.

Benieuwd naar de video wie Amanda Muis van Baking 4 Fun over Ontbijtservice Beschuitje heeft gemaakt? Check hem hieronder terug!

 

 

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x