Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Begin je zomervakantie goed met Ontbijtservice Beschuitje 

Begin je zomervakantie goed met Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 07-07-2017 00:00

De laatste schooldag voor midden Nederland is dan eindelijk aangebroken! Eindelijk vakantie! Begin je vakantie goed met Ontbijtservice Beschuitje.

Vier het begin van de zomervakantie goed en geniet van een heerlijk vakantie ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje. Een heerlijk moment samen met het hele gezin. Een ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje is al mogelijk vanaf 20 euro per persoon. Daarnaast hebben wij voor onze kleinste gasten ook heerlijke kinder ontbijtjes. Ontbijtservice Beschuitje bezorgt uw ontbijt in heel Nederland, waar en wanneer u maar wilt: dat kan op de camping, op de boot, in het vakantie huisje maar ook gewoon thuis!

Bent u straks op vakantie dan is het natuurlijk vanuit de hele wereld mogelijk om voor iemand een ontbijt te bestellen. Vanuit de andere kant van de wereld bent u er dan toch een beetje bij op een bijzondere dag of moment.

Terug van vakantie? Dat is ballen! Maar gelukkig heeft Ontbijtservice Beschuitje ook het welkom thuis ontbijt! Geniet nog even na van uw vakantie of kom nog even bij voor u weer aan de dagelijkse bezigheden gaat beginnen.

Wij wensen al onze fans, bezoekers, en bestellers een hele fijne en hopenlijk zonnige vakantie!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x