Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Begin Moederdag goed met een heerlijk Moederdag ontbijt op bed! 

Begin Moederdag goed met een heerlijk Moederdag ontbijt op bed!

Geplaatst op: 29-04-2018 00:00

13 Mei 2018 Moederdag! Ook dit jaar staat Ontbijtservice Beschuitje weer tot je beschiking om jouw moeder te verwennen en te verrassen met een heerlijk moederdag ontbijt op bed! We verrassen jouw moeder op de vroege zondag ochtend, en laten haar dag in iedergeval heel goed starten met een heerlijk moederdag ontbijt!

Ontbijtservice Beschuitje bezorgd ook dit jaar weer door het gehele land de heerlijkste moederdag ontbijtjes, dus we bezorgen ook op zeker bij jouw moeder of misschien wel schoonmoeder in de buurt!

Het Moederdag-ontbijt bestaat uit o.a. vers gebakken croissants, oven heerlijke broodjes, een glas bubbels, een petit four, echte Hollandse aardbeien, gerookte zalm, roombrie en nog heel veel meer! Bekijk de volledige inhoud van het Moederdag Ontbijt of Moederdag Champagne Ontbijt hier.

Het is een echt overheerlijk ontbijt met alles erop en eraan, waarna iedereen stralend aan de dag kan beginnen.

Wil je (ook) dit jaar onze hulp inschakelen en mogen wij op pad om jouw moeder te gaan verwennen? Wacht dan niet te lang en reserveer jouw voorkeursdatum en tijd snel op www.beschuitje.nl.

© 1997-2019 Ontbijtservice Beschuitje