Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Beschuitje Ontbijtservice Twente van start 

Beschuitje Ontbijtservice Twente van start

Geplaatst op: 23-09-2018 00:00

Eigenaar van Ontbijtservice Beschuitje Niels Hogenboom is trots op de nieuwe locatie in Twente, welke geleid gaat worden door Elvira Dekker van Catering Service Twente. Al enige tijd waren wij opzoek naar een geschikte partner in het oosten van het land, en deze hebben wij gevonden in de samenwerking met Catering Service Twente. 

Elvira Dekker En Radboud Tent zijn echte horeca "tijgers" zoals wij deze vaak in vaktermen noemen, en helaas steeds minder zien, enkel nog in de betere horeca. Samen hebben ze begin 2015 met succes Catering Service Twente opgericht. In de hoofdlijnen word catering en nu ook Ontbijtservice Twente geleid door Elvira haar (zaken)partner Radboud ondersteund haar en hun team waar hij kan vanuit de keuken in in Hengelo.

Samen met Ontbijtservice Beschuitje wil Catering Service Twente een totaalconcept aan cateringactiviteiten gaan aanbiedne en staan ze voor u klaar op het gebied van ontbijt, lunch, barbeques & hapjes.

Naast de samenwerking met Ontbijtservice Beschuitje gaat Elvira voor onze ontbijtservice achter de schermen aan de slag met het uitwerken van een geheel nieuwe ontbijt concept volledig gericht op diëten en allergieën waardonder; glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en vegetarsche ontbijten een geheel nieuwe deminensie krijgt.

Wij zijn verheugd op de samenwerking tussen deze twee sterke partners, welke beide op een eigen wijze hun plekje in de markt hebben verovert, en zien de toekomst dan ook smaakvol in!

Ontbijtservice Beschuitje Twente opent zijn deuren na een kleine verbouwing al op 1 Oktober. Ontbijtservice Beschuitje Twente krijgt de volledig verantwoordelijkheid over het Twentse gebied en levert o.a. uw ontbijt of lunch in: Aadorp, Agelo, Albergen, Almelo, Ambt Delden, Azelo, Beckum, Beuningen, Boekelo, Borne, Bornerbroek, De Lutte, Delden, Dennekamp, Deurningen, Enschede, Enter, Fleringen, Geesteren, Glane, Glanerbrug, Goor, Groot Angelo, Haaksbergen, Harbrinkhoek, Hengelo, Hertme, Lattrop, Lemselo, Lonneker, Losser, Mariaparochie, Nijverdal, Noord-Deurningen, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Overdinkel, Reutum, Rijssen, Rossum, Saasveld, Tiligte, Tubbergen, Vasse, Volthe, Vriezenveen, Weerselo, Wierden, Zenderen.

Zoals u van Ontbijtservice Beschuitje gewend bent, zijn wij ook bij Ontbijtservice Beschuitje Twente; 7 dagen per week geopend, word uw ontbijt vers bereid & bezorgd waar en wanneer u dat wilt.

Wij hopen dat ook voor u aan de slag mogen bij de vestiging Ontbijtservice Beschuitje Twente!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x