Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Bestel op tijd je paasontbijt! 

Bestel op tijd je paasontbijt!

Geplaatst op: 13-03-2018 20:00

Ontbijt op zijn Paasbest in bed of met zijn allen gezellig aan de feesttafel.

Pasen is in aantocht en u heeft nog een paar weken om een heerlijk Paasontbijt te reserveren. 

Het zelf organiseren, thuis of op het werk is best een tijdrovende klus waar veel tijd en werk in gaat zitten. 

Om het gemakkelijk te maken en de paasdagen feestelijk en smakelijk te starten kun je jezelf, je partner, gezin of familie verwennen en verrassen met een vrolijk, heerlijk & uitgebreid Paasontbijt van Ontbijtservice Beschuitje. 

Wij verzorgen beide Paasdagen luxe Paasontbijten helemaal in de vrolijke voorjaars kleuren en met o.a. heerlijke Paasstolletjes met amandelspijs, Matzes, Roomboter croissants, kraakverse broodjes, Gerookte zalm, luxe salades, Franse kaasjes, fijne vleeswaren, scharreleitjes & natuurlijk paaseitjes. 

Naast de vele ontbijtjes wie Ontbijtservice Beschuitje standaard in zijn assortiment heeft hebben wij speciaal voor de Paasdagen twee Paas Specials.

Paas Ontbijt

De paas special van ontbijtservice beschuitje bestaat o.a. vers gebakken luxe mini broodjes, frans croissantje, krentenbol, een ontbijtkoekje, natuurlijk een beschuitje, diverse soorten jam, vruchtenhagel en chocoladevlokken. Kipfilet, Yorkham, jonge kaas en komijnekaas, een gekookt eitje, roomboter,verse geperste jus d Orange, een romige vruchtenyoghurt, koffie of thee met chocolade Paaseitjes en een Paas verrassing.

Paas Champagne Ontbijt

Een heerlijk luxe ontbijt met een bruisende Prosecco, diverse luxe mini broodjes, een croissantje, krentenbol, een ontbijtkoekje, natuurlijk een beschuitje, diverse soorten jam, vruchtenhagel en chocoladevlokken. Kipfilet, Yorkham, jonge kaas en komijnekaas, een gekookt eitje, roomboter, vers geperste jus d Orange, een romige vruchtenyoghurt, koffie of thee met chocolade Paaseitjes, met een champagneglas en Paasverrassing cadeau.

Beide paas ontbijtjes vind u terug op www.beschuitje.nl

Naast dat Pasen voor vele betekend een lang weekend (vrij) worden de paasdagen ook vaak beschouwd als de start van de lente! De bloembollen komen langzaam tot bloei, de eerste lammetjes worden geboren, de zon krijgen we vaker te zien en de tempraturen gaan langzaam weer omhoog!

Met de start van de Lente eind Maart hebben wij bij Ontbijtservice Beschuitje ook onze goedgevulde en bovenal luxe picknickmanden weer online geplaatst! De picknickmanden worden net als de ontbijtjes van Ontbijtservice Beschuitje dagelijks in geheel Nederland en Belgie geleverd. De picknickmanden zijn van een zeer goede kwaliteit en worden naast een heerlijke inhoud ook geleverd met borden en bestek, dus na het aanbellen door onze chauffeur staat niets meer in de weg om lekker op stap te gaan! Dit jaar hebben we het aantal picknickmanden in ons assortiment flink uitgebreid en is er vanaf nu ook de keuze tussen een 2 of 4 persoons picknickmand. Daarnaast is ook het aanbod qua inhoud flink uitgebreid en mogen wij als nieuwkomers verwelkomen; de tapas por dos picknickmand, de lente picknickmand, de winterpicknickmand (voor als we nog een keer mogen gaan schaatsen), de ontbijtpicknickmand in twee varianten, en is er dit jaar zelfs een heuze goed gevulde picknicktas in het assortiment opgenomen.

Zoals u kunt merken zijn wij bij Ontbijtservice Beschuitje (bijna) helemaal klaar voor de pasen! En hopen wij ook dit jaar weer heel veel bedrijven, instellingen en natuurlijk particulieren klanten te mogen verblijden met een heerlijk paas ontbijt of wellicht wel een heerlijke picknickmand!

Bestellingen voor de paasdagen zien natuurlijk het liefst zo snel mogelijk binnen komen, maar zeker voor zaterdag 31 Maart. Wij willen u nogmaals aanraden om op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen!

Wij wensen u alvast een fantastische start van de lente! En natuurlijk fijne paasdagen!

© 1997-2019 Ontbijtservice Beschuitje