Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Champagne Ontbijt goed voor de gezondheid! 

Champagne Ontbijt goed voor de gezondheid!

Geplaatst op: 06-04-2018 10:00

Champagne ontbijt voor een gezonder leven?

Ja je leest het echt goed! Een champagne ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje is naast natuurlijk heerlijk op de vroege morgen ook nog eens goed voor je gezondheid! Natuurlijk weten we al veel langer dat het ontbijt misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag is. Nieuw onderzoek toont aan dat het chique drankje fenolen bevat die problemen die ontstaan door ouderdom kan tegen gaan. Het onderzoek gaat zelfs verder en zegt dat je  met een glaasje champagne zelfs dementie “zou”tegen kunnen gaan.

Bij een onderzoek van de University of Reading in Engeland, werden de gevolgen van de consumptie van champagne op het geheugen onderzocht. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat alle champagnes fenolen bevatten, wat ervoor zorgt dat de signalen in ons brein gestimuleerd worden, waardoor je uiteindelijk beter dingen zult onthouden. Fenolen kunnen helpen bij het tegengaan van leeftijds gerelateerde geheugenstoornissen, zoals dementie.

Een champagne ontbijt dus nog beter dan een glas witte wijn

Champagne bevat een hogere concentratie fenolen dat witte wijn. Volgens de onderzoekers, zou de consumptie van een tot drie glazen champagne per week optimaal zijn. Wij van Ontbijtservice Beschuitje.nl willen graag nog een advies meegeven; drink vanavond geen witte wijn bij het eten, maar bestel voor morgen ochtend alvast een heerlijk champagne ontbijt op onze website, of nog beter neem een wekelijks abonnement op onze champagne ontbijtservice!

Maar er is meer goed nieuws rondom het Champagne ontbijt

Het begint bijna op een stuk(je) te mooi om waar te zijn te lijken, maar de onderzoekers van de University of Reading hebben in een eerder gepubliceerd onderzoek al onderzocht dat het drinken van twee glazen champagne per week goed kan zijn voor het hart en de bloedcirculatie.

Geef je moeder dit jaar een champagne ontbijt cadeau!

Over iets meer dan een maand is het alweer Moederdag. Waarschijnlijk zit jij net als zovelen iedereen jaar op de laatste dag weer in de stres wat je jouw (schoon) moeder gaat geven voor haar Moederdag. Dit jaar hoef je er toch niet lang over na te denken? Geef je (schoon)moeder een heerlijk champagne ontbijt cadeau; lekker, origineel en bovendien nog eens goed voor haar gezondheid!

Als je net als wij helemaal overtuigd bent van de voordelen van een champagne ontbijt op bed hebben wij het je alvast makkelijk gemaakt! En bestel  je in een paar simpele stappen een heerlijk en gezond cadeau voor je moeder en schoonmoeder!

 

© 1997-2019 Ontbijtservice Beschuitje