Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Een prive butler voor even 

Een prive butler voor even

Geplaatst op: 24-09-2019 00:00

Sinds kort heeft Ontbijtservice Beschuitje het VIP ontbijt in zijn assortiment opgenomen. Het VIP ontbijt is het meest uitgebreide en luxe ontbijt, uit het assortiment van Ontbijtservice Beschuitje. Daarnaast biedt het VIP ontbijt de unieke experience van een prive butler. Na het aanbellen bij de ontvangers, gaat de medewerker van Ontbijtservice Beschuitje aan de slag om de tafel te dekken zoals in een hotel, met luxe tafellinnen, mooi serviesgoed en zilveren bestek. Tijdens het ontbijt schenkt de ontbijtservice medewerker u graag nog een kopje koffie in, en laat hij de champagne langzaam voor u ploppen. Voor even voelt u zich een echte VIP, gewoon in uw eigen woonkamer, met aan u zijde onze prive butler.

Voor de Koning, de echte jet set, rijke sjeiks en steenrijke voetballers is het leven als VIP heel gewoon. De meeste van deze mensen hebben zelf een butler of p.a. in dienst. Helaas is dit maar voor weinig mensen weggelegd, en moeten wij zelf de deur openen, en onze koffie inschenken. Voor wie zich toch voor heel even VIP wil voelen hebben wij bij Ontbijtservice Beschuitje het VIP ontbijt in ons assortiment. De Ontbijtservice Beschuitje Butler legt u voor 1 ochtend helemaal in de welbekende watten.

Butlers bestaan dus niet alleen in sprookjes, maar ook gewoon in Hoorn (of all places). In Hoorn werkt de 38 jarige Andre Meester. Hij is al 6 jaar voor 60 uur per week in dienst bij een (rijke zeer rijke) man wonende in een mooi huis in Hoorn. Andre is heel open over zijn baas en over zijn baan, en heeft enkele maanden geleden een interview gegeven, bij zijn werkgever thuis.

Wij zochten Andre op bij zijn opdrachtgever thuis. Hier ervaren wij hoe het is om een prive butler te hebben. Nadat de deur me ons is opengedaan en mijn jas is aangenomen, krijgen wij een plak huisgemaakte cake, en volgens Engelse traditie op dit tijdstip; een kopje Engelse thee. Het welbekende (merk) Wedgwood-servies is hetzelfde als in het Witte Huis, een kort google onderzoekje leert ons dat het kopje (waaruit we thee drinken) zo een honderd euro kost.

André spreekt ons natuurlijk aan met u en meneer en mevrouw. Dit is hij namelijk zo gewent. De eerste brutale vraag; hoeveel verdiend Andre, een scherp antwoord volgt; niet zoveel als de butler van Hassanal Bolkiah, de butler van de sultan van Brunei, is namelijk de best verdiende butler met ruim 14 miljoen per jaar. Op een inhoudelijk antwoord, en de nullen achter de komma, gaat Andre helaas niet in. Wel vertelde hij ons, dat zijn baas zeer goed voor hem is, en hij zeer weinig te klagen heeft. Andre gaat hierbij dieper in op zijn 3 jarig jubileum cadeau; een Mercedes Benz SL. Google leerde ons dat dit een auto moet zijn van ruim 1,5 ton, dus een zeer leuk jubileum cadeau.

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar de werkzaamheden van Andre, en vragen hem daar dan ook uitvoerig naar. Zijn werkgever eet twee keer per dag warm, hij bedenkt pas 's middags wat hij 's avonds wil eten, dus Andre gaat twee keer per dag naar de bakker, slager, groetenboer en supermarkt. Verder bakt Andre net als wij bij Ontbijtservice Beschuitje graag zoetigheden, dus worden ook daar heerlijke taarten en huisgemaakte cakes gemaakt; krokant van buiten en smeuig vanbinnen. Naast zijn kookkunsten, is Andre ook een soort van bedrijfsleider, en stuurt hij het overige huishoudelijke personeel aan, zoals de twee werksters en de tuinman. 

Zijn baas kijkt graag films, en als er n de film een gerecht zit dat zijn opdrachtgever aanspreekt, dan gaat Andre gelijk aan de slag! Laatst heeft Andre zelf bonbons gemaakt, en geeft ons ook nog een tip, kijk goed een internet filmpje, en het is zeker leuk voor jullie Ontbijtservice (nou we gaan snel aan de slag :).

 

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje