Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Een uitgeslapen actie van Ontbijtservice Beschuitje 

Een uitgeslapen actie van Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 09-01-2018 00:00

Slapen en ontbijten gaan natuurlijk prima samen. Na een heerlijke nachtrust is er niets lekkerders dan heerlijk wakker worden met een ontbijtje op bed. Samen met Beter Bed hebben wij in het verleden al diverse leuke acties opgezet waarbij we lekker ontbijten en heerlijk slapen combineren. Het hoogtepunt van de samenwerking was enkele jaren geleden waarbij iedereen wie in de actieperiode een nieuw bed kocht bij Beter Bed een heerlijk ontbijt kreeg aangeboden van Ontbijtservice Beshuitje.nl

In 2018 hebben beide partners elkaar beloofd weer veelvuldig samen te gaan werken; met als resultaat een eerste actie in 2018! Als jij je in de eerste week van 2018 inschrijft op de nieuwsbrief van Beter Bed, ontvang je naast wekelijks een hele leuke nieuwsbrief wellicht wel een ontbijtje op bed van Ontbijtservice Beschuitje.

Helaas is de actie al afgelopen en zijn de winnaars bekend gemaakt, maar wij weten zeker dat de samenwerking tussen beide bedrijven hier niet stopt! Wil jij dan ook op de hoogte blijven van de laatste winacties, schrijf je dan gauw in voor de nieuwsbrief van Beter Bed en word vrienden met Ontbijtservice Beschuitje op Facebook.

Zodra de winnaars hun ontbijt in ontvangst hebben genomen gaan we dit uitteraard met jullie delen, dus word vervolgd :)

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x