Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Gelukkig Nieuwjaar 

Gelukkig Nieuwjaar

Geplaatst op: 03-01-2018 00:00

Ontbijtservice Beschuitje wenst al onze klanten, leveranciers, bezoekers van de website, vrienden op social media & ontbijtliefhebbers een heel gelukkig 2018!

Ook dit jaar is onze missie weer heel veel mensen verblijden met een heerlijk ontbijt! Om deze missie te verwezenlijken staan onze vestigingen welke wij in heel Nederland en Belgie hebben iedere dag van het jaar weer voor u klaar! Op het moment van schrijven zijn wij allen naast nog aan het bijkomen van de drukke feestdagen weer veel bedrijven aan het voorzien van een heerlijk nieuwjaarsontbijt, om ons daarna langzaam klaar te maken voor de "dag van de liefde" Valentijnsdag! Net als ieder jaar word valentijnsdag 2018 voor vele een goede gelegenheid om eens een ontbijtje bij Ontbijtservice Beschuitje te bestellen, want de liefde van je partner gaat immers door de maag.

Naast onze huidige vestigingen en activiteiten gaan we in 2018 ook flink uitbreiden op beide vlakken! Nieuwsgierig geworden? Word vrienden met ons op facebook en blijf op de hoogte van het allerlaatste ontbijt nieuws, leuke acties, en geweldige kijkjes achter de schermen.

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x