Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Het moederdag ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje 

Het moederdag ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 06-05-2017 08:00

Volgende week zondag is het weer moederdag! De dag om je moeder eens extra te verwennen, en even in het welbekende zonnetje te zetten en haar te bedanken voor wat ze allemaal voor je doet. Natuurlijk biedt Ontbijtservice Beschuitje ook dit jaar weer een helpende hand, en verzorgt voor jou graag een heerlijk ontbijt voor de liefste moeders van Nederland en Belgie.

Speciaal voor Moederdag heeft Ontbijtservice Beschuitje weer twee heerlijke Moederdag specials samengesteld. Beide Moederdag ontbijtjes zijn heerlijk uitgebreid en worden met liefde bezorgd bij de liefste moeder in Heel Nederland en Belgie. Natuurlijk is het ook mogelijk om een van onze andere ontbijtmenu's voor jou moeder te bestellen. Dus er is ruim voldoende keuze bij Ontbijtservice Beschuitje.

Tradititie getrouw is Moederdag een van de drukste dagen van het jaar bij alle vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje. Wij vragen u dan ook om tijdig uw reservering te plaatsen om teleurstelling te voorkomen. Normaliter kunt u tot een dag voor levering nog tot 18.00 bestellen, maar met dagen als Moederdag, Vaderdag, Kerst en Valentijnsdag kan het voorkomen dat wij uit voorzorg vestigingen al eerder moeten sluiten omdat de maximale capiciteit is bereikt. Dit doen wij tevens omdat de kwaliteit van ieder ontbijt gewaarborgd moet kunnen worden, en wij iedereen een fijn moederdag ontbijt gunnen!

Heb jij al een keuze gemaakt welk ontbijtje jij jou moeder wil geven op Moederdag? Wat dacht u bijvoorbeeld van ons luxe ontbijt, dit heerlijke en uitgebreide ontbijt bezorgen wij al bij u thuis voor €20,00 per persoon. Heeft u echt iets te vieren bekijk dan ook zeker het ontbijt met bubbels, ons champagne ontbijt of voor de meest luxe variant ons Moet & Chadon champagne ontbijt! Welk ontbijt u ook kiest onze Ontbijtservice Beschuitje vestigingen zorgen er altijd voor dat de dag fantastische begint, waarbij je het echte hotel gevoel voor even thuis beleefd! Uniek zijn de speciale ontbijtjes van ontbijtservice beschuitje zoals het Spaans Olé Ontbijt of het Italiaanse Beschuitje met alleen maar producten uit dit land, geniet dus thuis nog even van de laatste vakantie of droom weer even weg tijdens het ontbijt.

De klantenservice van Ontbijtservice is de twee weken voor Moederdag extra lang geopend, om je te helpen met al je vragen, opmerkingen of om je te helpen met bestellen. De klantenservice is 7 dagen per week geopend van 's ochtends 06.00 tot 22.00 in de avond. De klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje is zowel per mail (info@beschuitje.nl), per telefoon (0900-2372484) of per chat bericht op de website beriekbaar. Wij merken ondanks de ruime openingstijden en de ruime bezetting op onze klantenservice afdeling dat het soms alsnog druk kan zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip, wij willen iedereen goed helpen en netjes te woord staan. Vind u dat u te lang moet wachten? Op ieder gewenst moment kunt u de voicemail inspreken en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Ook op een email proberen wij binnen een uur te reageren.

Wij wensen alle moeders van Nederland alvast een fantastische moederdag! Wie voor vele gaat starten met een heerlijk Moederdag ontbijt, en wellicht mag Ontbijtservice Beschuitje daarbij een handje helpen!

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje