Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Juli bij Ontbijtservice Beschuitje 

Juli bij Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 02-07-2017 00:00

Een nieuwe maand bij Ontbijtservice Beschuitje! Juli! De eerste echte zomermaand! En ook deze maand hebben wij van Ontbijtservice Beschuitje weer leuke tips, geweldige winacties, scherpe prijzen, en een aantal wist je datjes!

Laten we beginnen met de zomer! Wie nu toch echt van start gaat. Volgens de weerberichten word het volgende week mooi weer, want slechter kan bijna niet! Wil je iemand verrassen met het aankomende mooie weer? Trek er eens op uit, en bestel een goedgevulde picknickmand van Ontbijtservice Beschuitje. Sinds 1 juli 2017 hebben wij de picknickmanden pagina volledig vernieuwd en het assortiment flink uitgebreid, dus het is zeker een kijkje waard! Wist je overigens dat het ook mogelijk is om je favoriete ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje thuis te laten bezorgen in een goed gevulde picknickmand? Hiertoe is vorige maand besloten omdat de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje veelvuldig de vraag kreeg van klanten of dit ook mogelijk was! En inderdaad is het bij Ontbijtservice Beschuitje nog altijd zo dat de klant koning is, dus hebben wij dit gelijk in orde gemaakt op de website. Let bij het bestellen van uw picknickmand wel goed op de maat van de mand, Ontbijtservice Beschuitje heeft manden voor 2 of 4 personen in zijn assortiment opgenomen. Naast de inhoud zijn ook de borden, bestek en glazen hierop aangepast.

Juli is tevens de maand waaar de "grote" vakantie in gaat beginnen! We maken ons dus deze maand weer op voor drukte op schiphol, vakantiestres en lange filles richting het zuiden. Het enige waar jij je geen zorgen om hoeft te maken is het cadeautje voor je vriendin, collega, ouders of familie want je geeft gewoon een ontbijtje cadeau! Simpel en snel geregeld van over de hele wereld, en gewoon vanuit je vakantie stoel! Doe er een leuke kaart bij en het is voor de ontvanger net alsof jij voor de deur staat! Helemaal leuk, geef een ontbijtje cadeau vanuit jou vakantiebestemming, met alleen maar producten uit dat land!

Iedere vakantie heeft helaas ook altijd weer een einde, en meestal sneller dan dat je had gewild. Dan kom je vaak 's avonds laat of zelfs 's nachts thuis en is er niets te eten in huis. Verleng nog heel even het vakantiegevoel en haal het hotel in je huis, en laat een heerlijk "welkom thuis' ontbijt bezorgen door Ontbijtservice Beschuitje. Na een heerlijk en uitgebreid ontbijt waarbij je weer even wegdroomt naar je vakantie adres is het dan daarna echt tijd om de koffer uit te pakken, en weer voor jezelf te gaan zorgen.

Ook in de maand Juli geven wij aan onze facebook fans en vrienden weer een heerlijk chamapgne ontbijt voor 2 weg. Vorig maand heeft Amanda Braakhuis - Zeeman het ontbijt voor 2 aangeboden door Ontbijtservice Beschuitje gewonnen. Wil jij deze maand de winnaar zijn van het champagne ontbijt voor 2 van Ontbijtservice Beschuitje? Volg een van de Ontbijtservice Beschuitje vestigingen dan even op facebook, deel het bericht en wie weet belt een van de bezorgers van Ontbijtservice Beschuitje wel bij jou aan!

Ook bij Ontbijtservice Beschuitje is de vakantietijd nu echt aangebroken! Maar natuurlijk blijven wij tijdens de vakantieperiode gewoon de lekkerste ontbijtjes door heel Nederland en Belgie bezorgen. Het kan echter wel zijn dat incidenteel een vestiging enkele dagen gesloten is voor een korte vakantie of kleine verbouwing, maar wij van Ontbijtservice Beschuitje doen er alles aan om ook tijdens de vakantieperiode iedereen te laten genieten van een heerlijk ontbijt!

De klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje is ook in de vakantieperiode geopend, en tevens op de tijden wie u van ons gewend bent. Wij draaaien echter wel een zondagsdienst in de vakantieperiode, dus het kan zijn dat u iets langer moet wachten als u belt naar Ontbijtservice Beschuitje. Geen zin om te wachten aan de telefoon? Stuur Ontbijtservice Beschuitje dan gerust een mail of chat bericht.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x