Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Juni bij Ontbijtservice Beschuitje.nl 

Juni bij Ontbijtservice Beschuitje.nl

Geplaatst op: 04-06-2017 00:00

Een nieuwe maand is weer begonnen! De maand Juni! Een maand waarin er weer een hoop activiteiten gepland staan bij Ontbijtservice Beschuitje.nl. Zo begint in Juni dan eindelijk de zomer, een seizoen waar vele van ons al een lange tijd naar uit hebben gekeken, eindelijk kunnen we weer lekker gaan genieten van het mooie weer, heerlijk buiten ontbijten of trek er eens op uit en ga picknicken! Tevens is Juni natuurlijk de maand van Vaderdag! Iedere derde zondag van de maand Juni zetten wij in Nederland traditie getrouw weer alle papa's en opa's in het welbekende zonnetje.

Zoals u wellicht weet biedt Ontbijtservice Beschuitje veel meer dan alleen verrassingsontbijtjes voor particulieren en de zakelijke markt. Zo hebben wij vorig jaar zomer bijvoorbeeld de goed gevulde picknickmanden geintroduceerd. Alle picknickmanden zijn geschikt voor 2 of 4 personen, en zijn rijkelijk gevuld. De picknickmand word geleverd met een mooi servies en bestek, en natuurlijk feestelijk ingepakt, alles wat u nodig hebt voor een heerlijk ontspannen middag in de tuin, op het strand, in het bos of op de boot is aanwezig, het enige wat u nog hoeft te doen is heerlijk te genieten. Zoals u van Ontbijtservice Beschuitje gewent bent leveren wij in heel Nederland & Belgie, waar en wanneer u dat wilt. Dat kan natuurlijk bij u thuis, of u kan het als cadeau weggeven, maar natuurlijk bezorgen wij ook op de camping, in de haven, in het park, in het bos of op het strand! Niets is ons te gek, en Ontbijtservice Beschuitje doet er alles aan om aan al uw wensen te kunnen voldoen! Twijfelt u over uw wensen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje. Dit kan per mail, telefonische of per chat bericht. De klantenservice staat u graag ter woord, en helpt u met al uw vragen, en wij denken uiteraard met u mee voor een passende oplossing. Omdat Ontbijtservice Beschuitje net als u houdt van het mooie weer, de zon en de zomer geven wij in de maand Juni maar liefst 10 euro korting op een picknickmand naar keuze. De korting is al reeds verwerkt in de prijs en geldt op alle grote en goed gevulde picknickmanden van Ontbijtservice Beschuitje.

Juni is ook de maand van Vaderdag. Ieder jaar helpen wij weer honderden kinderen, kleinkinderen en partners om papa of het hele gezin te verrassen met een heerlijk ontbijt. Onze hulp kunt natuurlijk het hele jaar inschakkelen om iemand te verrassen met een heerlijk ontbijt, lunch, brunch of goedgevulde picnickmand, maar met Vaderdag doen wij dat natuurlijk ook graag! Ons advies is wel om tijdig onze hulp in te schakelen want met dagen als Moederdag, Vaderdag, Kerst en Valentijnsdag wil het bij sommige vestigingen voorkomen, dat ze voller dan vol zitten en wij jou vader, opa of echtgenoot helaas moeten teleurstellen. Speciaal voor alle vaders van Nederland heeft Ontbijtservice Beschuitje ook dit jaar weer een aantal heerlijke vaderdag ontbijtjes samengesteld. De Vaderdags specials zoals wij ze noemen, zijn rijkgevulde vaderdag ontbijtjes afgestemd op de wensen van een echte man. Natuurlijk is het ook op Vaderdag mogelijk om te kiezen voor een van de andere ontbijtmenu's van Ontbijtservice Beschuitje wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk Spaans of Italiaans ontbijt? Of laat niet alleen papa genieten van een heerlijk ontbijt maar het hele gezin en kies voor het familie ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje. Is je vader een echte levensgenieter en drinkt hij graag een bubbeltje? Kies dan voor het ontbijt met bubbels of het champagne ontbijt. Het champagne ontbijt kunnen wij uiteraard ook serveren met een heerlijk fles Moët & Chandon Champagne. Om het Vaderdag ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje een persoonlijke touch te geven hebben wij weer tal van leuke cadeau's voor u samengesteld. U vind de cadeau artikelen of helieum ballonen uiterraard ook op onze website terug.

Ook Ontbijtservice Beschuitje vind het net als hun klanten leuk om wat weg te geven, daarom geven wij via onze facebookpagine iedere maand een heerlijk champagne ontbijt voor 2 weg. Wat moet u daarvoor doen? Even onze facebook pagine een like geven, en ons te vertellen waarom juist jij het champagne ontbijt voor 2 van Ontbijtservice Beschuitje moet winnen. Iedere laatste dag van de maand maken we de winaar bekend en starten we gelijk de facbookactie van de komende maand. In de maand Juni geven wij van Ontbijtservice Beschuitje naast een champagne ontbijt voor 2 ook een heerlijk Vaderdag ontbijt cadeau aan een van onze volgers. De Vaderdag winactie is al gestart, dus geef onze pagine en bericht gauw een like!

Omdat wij helaas niet iedereen een gratis ontbijt kunnen weggeven maar onze trouwe bezoekers en lezers van dit berichten forum toch graag wat willen geven, ontvangt u door het invullen van de code "bonbox" 5 euro korting op uw eerst volgende bestelling bij Ontbijtservice Beschuitje. Wij hanteren voor deze kortingsactie geen kleine lettertjes of adertjes onder het welbekende gras, gewoon 5 euro in mindering op uw bestelling! Dat is toch lekker meegenomen, en dat zonder bonuskaart, airmiles of eindeloos zegels plakken.

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x