Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Kerst komt eraan! 

Kerst komt eraan!

Geplaatst op: 17-12-2019 00:00

We merken het bij Ontbijtservice Beschuitje duidelijk! De kerst komt eraan! Nog 8 nachtjes slapen, dan is het alweer tijd voor twee heerlijke dagen, vol met vrienden, familie, lekker eten, cadeautjes, en natuurlijk een heerlijk kerst ontbijt!

Voor vele mensen is het nog 8 nachten slapen tot kerst. Voor ons als ontbijtservice is het nog 8 drukke dagen tot kerst. Steeds populairder word namelijk het kerstontbijt op het werk; gezellig met je collega's genieten van een heerlijk kerst ontbijt. Vele bedrijven hebben het gelukkig al ver van te voren geregeld, maar ook last minute krijgen wij nog continu aanvragen voor een heerlijk kerst ontbijtbuffet. Met man en macht werken wij (eraan) om iedere aanvraag te behandelen, en toch te zorgen dat ook de last minute beslissers met collega's kunnen gaan genieten van een smaakvolle ochtend. Helaas merken wij nu wel dat de agenda's en planningen echt beginnen over te lopen, dus wil je nog met collega's genieten van een kerstontbijt? Wacht dan niet te lang, en neem snel contact op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje.nl.

Na de hectische periode van de komende dagen, vol met mooie opdrachten voor op kantoor, breekt de kerst (zelf) dan eindelijk aan! Natuurlijk zijn alle vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje beide kerstdagen geopend, en mogen wij ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen en verwennen met een heerlijk kerst (champagne) ontbijt, aan huis bezorgd. Ook voor beide kerstdagen merken wij dat de planning bij sommige vestigingen al aardig volloopt, dus ook voor een heerlijk kerstontbijt aan huis bezorgd, moet u niet te lang meer wachten, om teleurstelling te voorkomen.

 

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje