Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Nog 100 dagen 

Nog 100 dagen

Geplaatst op: 19-09-2019 00:00

Het is nog maar September, en eerlijk is eerlijk; het weer is nog best aangenaam en zomers te noemen, maar in gedachten zijn wij bij Ontbijtservice Beschuitje allang bezig met de leukste tijd van het jaar "De Feestdagen"! Waarom? Het is gewoon de leukste tijd van het jaar! Wij kunnen niet wachten op de kerst, maar sommige bedrijvendie zijn half Septmber al helemaal klaar voor de kerst.

Gisteren ochtend hadden wij de opdracht om in het centrum van Arnhem een champagne ontbijt voor 2 af te leveren, Nienke en Remco waren namelijk 10 jaar getrouwd. Van enkele vrienden kregen ze een heerlijk champagne ontbijt aangeboden, om de liefde met elkaar en op de vroege (woensdag) morgen te vieren. Nienke & Remco woonde redelijk in het centrum van Arnhem, en de rit van de ontbijt bezorger bracht hem langs de ketelstraat (35). In dit winkelpand zit It's all About Christmas gevestigd, en wij weten zeker dat als je daar binnen stapt, dat je al helemaal in de kerstsfeer komt!

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje