Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje de enige wie echt overal bezorgd! 

Ontbijtservice Beschuitje de enige wie echt overal bezorgd!

Geplaatst op: 25-02-2018 00:00

Geregeld word ons de vraag gesteld "bezorgen jullie ook in Meppel"of bezorgen jullie ook in Rotterdam. Gelukkig kunnen wij van Ontbijtservice Beschuitje altijd ja zeggen, want wij bezorgen echt in heel Nederland en in heel Belgie! Soms vragen wij aan klanten wie een soortgelijke vraag stellen over bezorgen, waarom ze dat vragen; er staat toch duidelijk op onze website dat we in heel Nederland en Belgie bezorgen. Het antwoord leert ons dat veel van onze concullega's wel aangeven dat ze in Nederland en of in Belgie bezorgen maar het later en soms pas tijdens het bestellen toch blijkt dat ze toch niet bezorgen waar het ontbijt geleverd moe worden.

Gelukkig is bij Ontbijtservice Beschuitje dat niet het geval en leveren we echt door het hele land! Noem de plaatsen maar op en wij beantwoorden ze stuk voor stuk met een ja! Zoutelanden? Ja we bezorgen uw ontbijt ook in Zoutelanden. Rotterdam? Natuurlijk bezorgen wij uw ontbijt ook in Rotterdam! Amsterdam? Natuurlijk bezorgen wij uw ontbijt ook in de hoofdstad van Nederland? Grootebroek? Wij bezorgen uw ontbijt in alle vormen van broek! Grotebroek, kortebroek, Lutjebroek! Noem ze allemaal maar op!

Hoe kan het dat wij echt overal bezorgen? Ontbijtservice Beschuitje heeft vestigingen in heel Nederland. Van Maastricht tot Rotterdam en van Nijmegen tot aan Utrecht in iedere provincie hebben wij wel 1 of meerdere ontbijtservice vestigingen.

Voor wie nog twijfelt aan het bezorggebied van Ontbijtservice Beschuitje, mag gerust vragen naar de bekende weg, maar het antwoord is altijd "ja natuurlijk bezorgen wij daar met alle liefde een heerlijk ontbijt voor u"

 

© 1997-2019 Ontbijtservice Beschuitje