Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje Lottum (bijna) van start 

Ontbijtservice Beschuitje Lottum (bijna) van start

Geplaatst op: 18-10-2017 00:00

Al eerder hebben wij u het heugelijke nieuws mogen melden dat we in Limburg naast Stein en Maastricht nog een derde vestiging gaan openen. Na dit blije nieuws aan uw te hebben medegedeeld, hebben wij natuurlijk niet stil gezetten, met als resultaat dat wij u mogen melden dat we vanaf 1 December de deuren officieel gaan openen.

Met een derde vestiging in Limburg heeft Ontbijtservice Beschuitje eindelijk zijn gewenste dekkingsgraad (ook) in Limburg bereikt. Met drie vestigingen is er nu ook in Limburg altijd een vestiging bij u in de buurt.

De vestiging gaat geleid worden door Nydia, een bekende voor Ontbijtservice Beschuitje, want in het verleden heeft ze namelijk al de ontbijtservice vestigingen Weesp, Amsterdam en Nederhorst den Berg onder haar leiding gehad. Nu is Nydia klaar voor een nieuwe uitdaging en veruilt de de drukke randstad voor het bourgondische Limburg. Wij zijn verheugt met het feit dat ze ook deze vestiging vanaf de grond af aan wil op gaan zetten, en hebben het volste vertrouwen dat met haar vakmanschap, creativiteit en leidinggevende vermogen ook deze vestiging weer een succes gaat worden.

Vanaf 1 December begroeten wij u graag bij Ontbijtservice Beschuitje Lottum, geef in de tussentijd de facebook pagina van deze vestiging alvast een like en blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje