Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje op pad voor de televizierring 

Ontbijtservice Beschuitje op pad voor de televizierring

Geplaatst op: 12-10-2017 00:00

Televizier.nl maakt donderdagochtend in het meest populaire radioprogramma van Nederland; "Evers staat op" bekend welke drie programma's nog in de race zijn voor een Gouden Televizier-Ring. Dit doet Televizier in samenwerking met Radio 538 dit jaar op een wel heel bijzondere manier, namelijk in samenwerking met Ontbijtservice Beschuitje.

De drie genomineerde voor de meest prestigeuse publieksprijs van Nederland worden in live in het radio programma verrast door Jelte met een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje.

Na een kneiter spannende stemperiode en fanatieke campagnes op social media heeft de notaris eindelijk alle foto's bij elkaar opgeteld.

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2017 (op alfabetische volgorde):
Beste zangers
Expeditie Robinson
Zondag met Lubach

Beste Zangers
Beste zangers is wat je noemt een laatbloeier. Het zangprogramma bestaat al sinds 2009 maar wordt nu pas volledig omarmd door het publiek. Het lijkt ook alsof de optredens elk jaar beter worden. En emotioneler. Want er wordt wat afgehuild tijdens Beste zangers. Door de zangers en zeker ook thuis, door de kijkers.

Expeditie Robinson
Het onverwoestbare Expeditie Robinson werd in 2015 al eens genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Toen bleek SynDROOM? te sterk. Maar Expeditie Robinson is niet klein te krijgen. Het geweldige genomineerde seizoen waarin underdog boerin Bertie tot Robinson werd gekroond bewijst dat nog maar eens.

Zondag met Lubach
Als één programma van zich liet horen het afgelopen seizoen dat was het Zondag met Lubach wel. De satirische nieuwsshow doet bijna het onmogelijke: precaire en ingewikkelde onderwerpen op luchtige en grappige wijze voor het voetlicht brengen. En dan hebben we het nog niet eens over de twee video's die wereldwijd viral gingen. Ongekend knap.

Bekijk ook hier de video waarin Art Rooijakkers de genomineerden overvalt.

Stem deze ochtend de radio af op radio538 en volg de drie "overvallen" wie wij vanochtend namens radio538 mogen doen. Ben je niet in de gelegenheid om naar de radio te luisteren? Zodra de uitzending is afgelopen plaatsen wij hier de fragmenten terug.

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x