Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje op pad voor Evers staat Op! 

Ontbijtservice Beschuitje op pad voor Evers staat Op!

Geplaatst op: 05-07-2017 00:00

Afgelopen maandag mochten wij weer op pad met een heerlijk champagne ontbijt voor het populaire ochtend programma van radio 538 “Evers staat Op”

De vaste side kick van Evers staat Op Jelte ging in Amsterdam Beau van Erven Doris verrassen met een heerlijk champagne ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje, om hem te feliciteren met zijn nieuwe late night programma.

Het was een drukte van jewelste op de vroege ochtend bij Beau thuis. Tijdens het nuttige van het heerlijke champagne ontbijt werd Beau door Edwin middels een live stream gefeliciteerd en werden er enkele kritische vragen gesteld. Beau bedankte Edwin voor het heerlijke champagne ontbijt, en de champagne was volgens Beau meer dan lekker!

In het verleden heeft Ontbijtservice Beschuitje al vaker BN’ers mogen verrassen met een heerlijk champagne ontbijt namens radio 538! Toch blijft het verrassen van een BN’er ook voor ons net even iets spannender! En specialer!

Wil je de uitzending en het interview van Beau van Erven Doris met Edwin evers terugluisteren? Klik dan op onderstaande foto of link!

https://www.538.nl/evers-staat-op/jelte-verrast-beau-van-erven-dorens-met-een-champagneontbijt

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x