Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje opnieuw op pad voor Radio538 

Ontbijtservice Beschuitje opnieuw op pad voor Radio538

Geplaatst op: 26-09-2017 00:00

Afgelopen maandag mocht Ontbijtservice Beschuitje opnieuw op pad voor Radio538 met een overheerlijk champagne ontbijt. Dit keer niet voor een BN'er maar voor eenzame ouderen, aangezien met dit champagne ontbijt het startschot werd gegeven voor de week van de ouderen.

Normaliter als Jelte van der Groot ons belt en vraagt of wij samen met hem als razende reporter weer op pad willen gaan met een heerlijk champagne ontbijt, beginnen wij vaak achter de schermen met gisen; naar welke bn'er mogen we nu weer! De laatste keer was Patricia op pad met Jelte om samen naar het huis van Beau van Ervendoris te gaan, dus ook deze keer stond Patricia weer te trappelen om in de auto te stappen. Omdat het afleveradres hoog in Noord Holland was, mocht Patricia helaas niet op pad met Jelte en mocht voor de eerste keer Ontbijtservice Alkmaar op pad voor Radio538.

Bij aankomst stond Jelte ons al op te wachten om het Champagne ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje aan te nemen, en samen met ons aan te gaan bellen. Daar werd duidelijk dat het deze keer niet om een bn'er zou gaan, maar om mevrouw van Hout; bijna 80 en ze ziet niet veel mensen meer, ze is met recht een eenzame ouderen.

Na het succesvol overhandigen van het ontbijt aan een zeer blije mevrouw van Hout, ging de rit voor Ontbijtservice Beschuitje weer verder. De andere chauffeurs van Ontbijtservice Beschuitje hadden de radio natuurlijk op 538 afgestemd, en waren benieuwd waar hun en vooral bij wie hun collega het ontbijt moest afleveren. Het ontbijt voor mevrouw van Hout was dan ook voor iedereen binnen Ontbijtservice Beschuitje een verrassing, en het verhaal van deze mevrouw is bij iedereen binnen onze organisatie wel binnen gekomen! En nog nooit hebben wij een mevrouw zo enthousiast gehoord over ons ontbijt!

Op maandag middag hebben wij binnen Ontbijtservice Beschuitje altijd een wekelijkse meeting. In de meeting kwam natuurlijk ook deze order naar voren. Samen hebben we bedacht dat we dit veel vaker moeten en gaan doen, gewoon eens een ouder alleen staande man of vrouw een heerlijk champagne ontbijt bezorgen, en een praatje houden! Soms zijn oplossingen zo simpel, maar moet je wel eerst geonfronteerd worden met het feit, voor je ogen geopend kunnen worden.

Wij willen Jelte van Radio538 opnieuw bedanken voor deze bijzondere opdracht! Hij was anders dan alle andere opdrachten wie wij in het verleden voor de radiozender hebben mogen doen, maar deze opdracht gaat ons nog heel lang bij blijven!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x