Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje presenteert de nieuwe cadeau artikelen 

Ontbijtservice Beschuitje presenteert de nieuwe cadeau artikelen

Geplaatst op: 21-09-2018 00:00

Een ontbijt krijgen  van Ontbijtservice OBeschuitje is natuurlijk al een mooi cadeau zo op de vroege morgen, op een meestal voor de ontvangers speciale dag. De ontvanger heeft vaak met veel zorgvuldigheid een ontbijt uitgekozen op de website van Beschuitje, welke goed past bij de gelegenheid en daardoor een smaakvol cadeau is voor de ontvangers. Naast het heerlijke ontbijt belt de bezorger van Ontbijtservice Beschuitje aan, en overhandigd hij naast een smaakvol champagne ontbijt ook nog een mooie handgeschreven kaart; welke de bestellers op onze website hebben geschreven. De lieve woordjes te samen met een smaaakvol ontbijt, maken een verrassingsontbijt tot een mooi geheel en een passend cadeau voor velen! Naast een heerlijk ontbijt bezorgd Ontbijtservice OntbijtjeThuis natuurlijk ook graag een mooi cadeau mee voor de ontvangers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtig boeket? Een losse rode roos? Of een heerlijke alcoholische versnapering zoals een lekkere fles wijn of een speciaal biertje! Tevens heeft Ontbijtservice Beschuitje voor bijna iedere gelegenheid een passende helium ballon in het assortiment, welke natuurlijk opgeblazen boven het ontbijt bungelt, en u na het ontbijt nog weken herinnert aan de feestelijke ontbijt ochtend.

Afgelopen zomer hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een compleet nieuwe cadeau pagina, waar voor iedere gelegenheid of persoon wel een passend cadeau terug te vinden is. Neem gerust een kijkje op de meest feestelijke en uitgebreide cadeau pagina van onze site! En staat uw cadeau er niet tussen? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje! Want zoals we al vaak gezegd hebben op deze ontbijt blog pagina, bij Ontbijtservice Beschuitje is bijna niets te gek, en bijna alles mogelijk, wij doen iedere dag en met veel liefde onze uiterste best om ook voor u een ware ontbijt beleving te creëren!

© 1997-2019 Ontbijtservice Beschuitje