Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje Tilburg vanaf 1 Juni geopend 

Ontbijtservice Beschuitje Tilburg vanaf 1 Juni geopend

Geplaatst op: 30-05-2017 00:00

Zoals u van Ontbijtservice Beschuitje gewendt bent zijn wij dagelijks druk in de weer met het verzorgen van heerlijke ontbijtjes bij zowel particulieren klanten als mede de zakelijke markt. Dit doen wij in Nederland op dit moment met behoorlijk wat vestigingen van Groningen tot aan Maastricht en natuurlijk heeft Ontbijtservice Beschuitje ook vestigingen in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen & Maastricht. Per 1 Juni mogen wij weer een nieuwe vestiging openen! Alweer de derde van 2017! Vanaf 1 Juni 2017 openen wij Ontbijtservice Beschuitje Tilburg.

Ontbijtservice Beschuitje Tilburg staat onder leiding van Suus! De afgelopen dagen hebben wij flink proef gedraaid en bij ons loopt het water al in de mond bij het zien van de ontbijtjes en de foto's! Suus heeft al flink wat horeca ervaring en met het openen van haar eigen Ontbijtservice Beschuitje vestiging hebben wij een echte horeca tijger binnen gehaald! Ontbijtservice Tilburg levert in steden als Tilburg, Eindhoven, Breda, Den Bosch, Waalwijk en natuurlijk alle kleinere plaatsen in west Brabant.

Om de opening van deze nieuwe vestiging van Ontbijtservice Beschuitje te vieren geeft Ontbijtservice Beschuitje Tilburg bij iedere ontbijt bestelling een heerlijke fles bubbels weg, want iets vieren doe je natuurlijk met een glas heerlijke bubbels!

Zelf eens genieten van een heerlijk ontbijt? Of iemand verrassen met een heerlijk ontbijt? bekijk eens de mogelijkheden op www.beschuitje.nl. Ontbijtservice Beschuitje levert in heel Nederland en Belgie en iedere dag van het jaar!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x