Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje Velp opent zijn deuren 

Ontbijtservice Beschuitje Velp opent zijn deuren

Geplaatst op: 12-09-2019 00:00

Ontbijtservice Beschuitje startte in 2000 op de Nederlandse markt. Het bedrijf verzorgt vanaf veertien locaties in Nederland ontbijtjes voor particulieren, bedrijven en kleinere hotels. Het bedrijf levert de ontbijtjes vanaf 20 euro per persoon, 7 dagen per week tussen 06:00 en 13:00 uur. De ontbijtjes zijn naar wens, maar er zijn ook speciale ontbijtjes voor polpulaire dagen als Moederdag, Vaderdag en het alweer snel naderende Valentijnsdag.

Ontbijtservice Beschuitje.nl heeft vestigingen in onder meer; Amsterdam, Boxmeer, Eindhoven, Middelburg, Texel, Gennep, Zwolle, Enschede, Oosterhout, IJsselstein, Antwerpen, Brussel en Maasmechelen. In Nederland komen daar nu vestigingen in Apeldoorn, Velp, Zwolle, Doetinchem, Dordrecht en Almere bij.

De nieuwe locaties komen voorts uit een sterk groeiende vraag naar het bezorgen van ontbijt en lunch, daarnaast heeft het bedrijf ook baat bij de sterk aantrekkende economie zo laat een woordvoerder weten. Alle nieuwe locaties zijn zelfstandige franchise locaties wie de producten en diensten van Ontbijtservice Beschuitje.nl toevoegen aan hun al bestaande aanbod en diensten.

In 2020 bestaat deze Ontbijtservice 20 jaar. In het jubileum jaar wil het concern naast nieuwe vestigingen openen, zich ook meer gaan toespitsen op mileuvriendelijk ondernemen, en zal het jubileum jaar ook feestelijk niet vergeten worden.

Bron: @FoodClicks

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje