Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje zoekt Bloggers en Vloggers 

Ontbijtservice Beschuitje zoekt Bloggers en Vloggers

Geplaatst op: 21-07-2017 00:00

Ontbijtservice Beschuitje de landelijk dekkende ontbijt cateraar van Nederland is voor een nieuw project opzoek naar bloggers en vloggers.

Wij willlen bekende en minder bekende bloggers & vloggers een heerlijk ontbijt aanbieden, inruil voor een leuke blog, tekst, of wat wij helemaal fantastische zouden vinden een vlog! In jouw blog of vlog vertel je jou lezers de ervaring wie jij hebt met Ontbijtservice Beschuitje; van het bestellen op de website, tot het in spanning wachten op de chauffeur van Ontbijtservice Beschuitje, tot natuurlijk het genieten van het ontbijt!

Denk jij dat jij deze smaakvolle deal wel aankunt, stuur dan een email naar info@beschuitje of benader de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje via de live chat op de website, en wie weet geniet jij binnenkort van een heerlijk GRATIS ontbijtje!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x