Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Stein van start 

Ontbijtservice Stein van start

Geplaatst op: 18-09-2017 00:00

Enkele jaren geleden opende Ontbijtservice Beschuitje zijn deuren in Maastricht. Een vestiging wie vanaf het begin af aan een groot succes is, en vanwaar wij een groot deel van Limburg konden verrassen met heerlijke ontbijtjes. Wij merkte echter dat het nodig was om in deze bourgondische provincie een tweede vestiging te openen. Achter de schermen zijn wij dan ook druk bezig om aan het einde van het jaar Ontbijtservice Beschuitje Noord Limburg te openen in het pitoreske Lottum, een plaats tussen grote steden als Venlo en Venray. Blij verrast zijn wij om u te mogen meedelen dat we hebben besloten om per 1 Oktober zelfs een derde vestiging te gaan openen in het mooie Limburg, tussen onze andere twee vestigingen in. Vanaf 1 Oktober verwelkomen wij Ontbijtservice Beschuitje Stein.

Met de opening van deze tweede en later dit jaar een derde vestiging in Limburg zijn wij helemaal klaar voor de toekomst. Mede door de twee extra vestigingen kunnen wij de bezorgkosten in deze provincie namelijk flink verlagen, beter aanrijden, en onze klanten beter van  dienst zijn.

De officiele opening van Ontbijtservice Beschuitje Stein is pas 1 Oktober, maar op dit moment is de vestiging al full operationeel, en worden deze week de eerste verrassingsontbijtjes bereid en bezorgd door deze tweede vestiging  in Limburg.

Naast het openen van deze twee vestigingen in het mooie Limburg, zijn wij achter de schermen hard bezig om ook in het noorden van Nederland flink uit te gaan breiden. Achter de schermen worden er gesprekken gevoerd met mogelijk geschikte partners in o.a. Groningen, Drachten, Friesland, Leeuwarden en Assen. Ook deze uitbreidingen moeten ervoor gaan zorgen dat we met Ontbijtservice Beschuitje een betere dekkingsgraad gaan krijgen in geheel Nederland, en de klanten van Ontbijtservice Beschuitje in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. 

 

 

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x