Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Openingstijden Klantenservice 

Openingstijden Klantenservice

Geplaatst op: 27-08-2017 00:00

Langzaam loopt de zomer vakantie alweer op zijn einde, en dat betekend dat de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje weer extra lang geopend is.

In de zomermaanden was de klantenservice soms wat minder goed bereikbaar en werkte wij met zomerse openingstijden. Vanaf maandag 29-08-2017 zijn wij allemaal weer terug van de Spaanse zon, en zijn wij weer dagelijks bereikbaar voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties, tips en natuurlijk ons welbekende meedenken.

De klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje is vanaf aanstaande maandag weer bereikbaar van 7 uur in de ochtend tot 17.00 in de middag. Na of tijdens de openingstijden van de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje is het natuurlijk mogelijk om uw vraag te stellen in onze live chat of via de mail. Ook is het weer mogelijk om uw vragen of opmerkingen rechtstreeks aan de Ontbijtservice Beschuitje vestiging van uw keuze te stellen. Let wel op! De vestigingen zijn in de ochtend uren soms wat lastiger te bereiken in verband met drukte.

Hoe u uw vraag ook stelt aan Ontbijtservice Beschuitje, 1 ding is zeker! Wij doen er alles aan om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en zoals u van Ontbijtservice Beschuitje wellicht gewend bent doen we er tevens alles aan om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

Wij hopen dat u net als ons weer helemaal opgeladen bent na een heerlijke vakantie, en hopen u graag weer te begroeten bij een van onze Ontbijtservice Vestigingen in Nederland en of Belgie.

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje