Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Oud voetballer Fernando Ricksen overleden 

Oud voetballer Fernando Ricksen overleden

Geplaatst op: 18-09-2019 00:00

Vanochtend bereikte ook bij Ontbijtservice Beschuitje het nieuws dat oud prof voetballer Fernando Ricksen op 43 jarige leeftijd is overleden. Wij hadden met Ferando Ricksen een zeer bijzondere band, en hebben hem meerdere malen met een heerlijk champagne ontbijt mogen begroeten.

Ontzettend droevig is het natuurlijk bovenal, dat een zeer succesvolle voetballer en een prachtig mens, zo jong en aan de gevolgen van ALS vandaag is overleden. Ons medeleven gaat natuurlijk uit naar zijn gezin; zijn vrouw en kinderen. Het is voor ons ook een dag om stil te staan bij het leven, en te genieten van elke dag, want op een dag als vandaag besef je weer hoe betrekelijk het leven kan zijn.

Wij hebben mooie herrinneringen aan Fernando en zijn gezin. Meerdere keren heeft Fernando ons aan de deur begroet; altijd even vriendelijk, en altijd in voor een praatje.

De eerste keer dat we bij de profvoetballer aan mochten bellen, was via zijn oude werkgever Fortuna Sittard. Na het behaalde kampioenschap met de Limburgse ploeg, mochten wij de dag na de huldiging op pad om de voltage sellectie, thuis te doen ontwaken van een korte nacht, en met een heerlijk champagne ontbijt.

Kort daarna belde Fernando ons op, om onze hulp in te schakelen. Voor zijn jarige vrouw wilde hij graag een uitgebreid ontbijt bestellen. Ook deze keer hebben wij hem en zijn gezin verrast met een mooi gedekte tafel, en mocht de desbtreffende chauffeur natuurlijk niet weg, na een kopje koffie mee te hebben gedronken.

In Oktober 2013 maakt Ricksen bekend dat hij leed aan de spierziekte ALS. Al snel na dit nieuws werden er diverse benefietwedstrijden georganiseerd. Tijdens deze benefietwedstrijden, wie als doel hadden zoveel mogelijk geld op te halen voor de spierziekte ALS, hebben wij als Ontbijtservice Beschuitje natuurlijk ook ons steentje bijgedragen, en mochten de organisatoren diverse champagne ontbijtjes namens Ontbijtservice Beschuitje verloten en verkopen. 

Fernando is ons van Ontbijtservice Beschuitje altijd zeer erkentelijk geweest voor onze inzet bij diverse inzammelingsmomenten, en wij als ontbijtservice vonden het dan weer fantastische als hij dit zelf en vooral heel persoonlijk aan ons liet weten.

De sluimerende ziekte nam steeds een ergere maat aan bij de oud profvoetballer, en logischer wijze verwaterde het contact tussen ons. Echter zitten de herrinnering wie wij met hem mochten delen in ons hart, en wensen wij de familie en vooral het gezin van Fernando heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ondanks dat Fernando er niet meer is, willen wij via deze weg de toezegging doen dat wij altijd voor de foudation van Fernando klaar staan.

 

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje