Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Studio Zoost kiest voor Ontbijtservice Beschuitje 

Studio Zoost kiest voor Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 21-09-2017 00:00

Vorige week hebben wij van Ontbijtservice Beschuitje voor het eerst een bezoek gebracht bij Studio Zoost. Op uitnodiging van directeur Richard Zohlandt wie wij hebben leren kennen op de inspirerende ontbijtsesies van Studio Zoost, reisde we af naar de Arena Boulevard. Boven winkelketens als Media Markt en Decathlon kom je bij het uitstappen van de lift in een hele andere wereld. De eerste indruk wie wij kregen bij het uitstappen van de lift; was het welkom thuis gevoel, wat je in menig hotel of zakencentrum mist. Studio Zoost is onderdeel van Invieuw, wie met een behoorlijk aantal vergader en intervieuw ruimtes in Nederland zijn gevestigd.

Studio Zoost en Ontbijtservice Beschuitje kwammen al snel tot een gemeenschappelijke klik! Een goede dienstverlening aanbieden voor een prima prijs, en "nee" komt niet voor in ons gezamelijke woordenboek. De samenwerking tussen Ontbijtservice Beschuitje en Studio Zoost was dan ook snel beklonken met een goede kop koffie. Per direct is Ontbijtservice Beschuitje de ideale ontbijt en lunch partner geworden van dit geweldige vergadercomplex.

Ontbijtservice Beschuitje geeft in deze blog Richard de kans om zijn unieke en voor sjieke locatie onder de aandacht te brengen bij de (zakelijke) klanten van Ontbijtservice Beschuitje.

Wij bieden op onze exclusieve en stijlvol ingerichte locatie vergaderruimtes aan. De locatie is centraal gelegen en goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De locatie biedt uitgebreide mogelijkheden om diverse bijeenkomsten te organiseren. Denkt u eens aan een breakfast meeting, working lunch, bijeenkomst van uw boardleden of trainingen aldus Richard Zohlandt.

Wilt u meer informatie over Studio Zoost neem dan eens een kijkje op www.studiozoost.nl.

Bent u zelf toe aan een nieuwe ontbijt en of lunch partner voor uw bedrijf? Of wilt u dat een van de sales managers van Ontbijtservice Beschuitje eens bij u op kantoor langs komt? Stuur dan een email naar info@beschuitje.nl, en wij drinken graag  een kop koffie met u!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x