Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Vaderdag bij Ontbijtservice Beschuitje 

Vaderdag bij Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 06-06-2017 00:00

18 Juni 2017 is het weer Vaderdag! De dag om je vader, schoonvader of opa weer even in het welbekende zonnetje te zetten, en te laten weten hoeveel je om ze geeft! Natuurlijk zijn er tal van leuke cadeautjes te bedenken waar jou opa, vader of schoonvader blij van word, maar uit ervaring weten wij bij Ontbijtservice Beschuitje dat de liefde van de man door de maag gaat, en hij blij verrast zal zijn met een heerlijk ontbijt, wie natuurlijk aan huis word bezorgd door Ontbijtservice Beschuitje.

Jaarlijks helpen wij honderden echtgenoten, kinderen en kleinkinderen om Vaderdag te starten met een heerlijk ontbijt voor jou vader, opa of schoonvader, en in sommige gevallen mag zelfs het hele gezin ervan gaan genieten. Ontbijtservice Beschuitje heeft speciaal voor Vaderdag weer een aantal heerlijke ontbijt specials samengesteld; wat dacht u van bijvoorbeeld de Vaderdag Special of de Vaderdag Special Plus? Natuurlijk kunt u buiten de Vaderdag Spcials om ook een ander ontbijt kiezen! Zoals het Spaanse, Franse of Italiaanse ontbijt, daarmee breng je jou vader voor even terug naar zijn laatste vakantie bestemming of kan hij onder het genot van het ontbijt alvast weg dromen bij de gedachte aan zijn volgende vakantie bestemming. Het vis ontbijt of het uitgebreide ontbijt blijken ieder jaar weer een veel gemaakte keuze te zijn op Vaderdag, en worden bij Ontbijtservice Beschuitje bestempeld als echte hardlopers. Is jou vader een echte bourgondier dan mag een goed glas bubbels of champagne natuurlijk niet ontbreken, en is de keuze voor het ontbijt met bubbels, het champagne ontbijt of het Möet & Chandon champagne ontbijt natuurlijk snel gemaakt!

Welk ontbijt je ook kiest, Ontbijtservice Beschuitje maakt van iedere ontbijt een ware traktatie voor de ontvanger, op de afgesproken datum en tijd wie u aangeeft in het bestelproces belt de bezorger van Ontbijtservice Beschuitje bij de ontvanger aan. Na het lezen van de persoonlijke boodschap wie wij voor u op een mooie kaart hebben geschreven kan het ontbijt feest gaan beginnen! Geniet net als in een hotel of op vakantie van een ontbijt waar niets aan ontbreekt, en start de dag met een overvolle buik!

Ontbijtservice Beschuitje geeft iedere maand ook een champagne ontbijt voor 2 weg via onze facebookpagina's. Deze maand geven wij naar het champagne ontbijt voor 2 van Ontbijtservice Beschuitje ook nog een heerlijk vaderdag ontbijt weg aan een van onze volgers? Wat moet u daarvoor doen? Gewoon even onze pagina een like geven, en u doet automatische mee! Iedere maand opnieuw! Wil jij je winkans vergroten? Like en deel dan het bericht en laat de notaris van Ontbijtservice Beschuitje weten waarom juist jij zou moeten winnen.

Heb je nog vragen of wil je een Vaderdag ontbijt bestellen? Neem dan snel een kijkje op www.beschuitje.nl of bel met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje, zij helpen u graag met bestellen en met al uw vragen. Heeft u al genoten van een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje? Laat dan eens een foto of berichtje achter op onze website of facebook pagina!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x