Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Van Dam tot Dam loop 

Van Dam tot Dam loop

Geplaatst op: 23-09-2019 00:00

Afgelopen weekend is het weer tijd voor de dam tot dam loop, de loop tussen Amsterdam en Zaandam. Voor de vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje in Amsterdam en Zaandam, naast een leuk, druk en gezellig weekend ook een uitdaging om alle ontbijtjes te bezorgen; want de stad word flink op zijn kop gezet.

In het weekend van 21 en 22 September 2019 hebben de vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam en Ontbijtservice Beschuitje Zaandam er een extra uitdaging bij; de jaarlijkse loop tussen beide dampleinen word dan weer gelopen, de dam tot dam loop.

Zo'n een 46.000 duizend hardlopers gaan zondag van start bij de 35ste editie van de dam tot damloop. De sportievelingen starten vanaf de Prins Hendikkade in Amsterdam en finishen na tien Engelse mijl in de Peperstraat in Zaandam. Dit evenement wat jaarlijks plaats vind en de laatste jaren is uitgebreid met een night run, fiets classic en ook een wandeleditie brengt ook bij onze vestigingen wat extra zweet op de rug. Zo mogen wij al jaren voor de organisatie Le Champion ontbijtjes verzorgen, en hebben de chauffeurs van de vestiging(en) rondom de steden er ook een extra uitdaging bij namelijk omrijden en omleidingen.

Omdat wij wel nieuwsgierig waren naar enkele feiten over dit sportieve evenement, hebben wij de organisatie van de dam tot dam loop enkele vragen gesteld, en alle ins en outs delen we natuurlijk graag in de meest sportieve blog van het jaar!

Eerder gaven wij aan dat er ruim 46.000 duizend hardlopers mee doen aan dit evenement, dat klopt ook, maar het evenement is groter dan ooit en telt in totaal ruim 80.000 duizend hardlopers over de verschillende disiplines.

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje