Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Verwen jij jouw vader met een heerlijk ontbijt op bed dit jaar? 

Verwen jij jouw vader met een heerlijk ontbijt op bed dit jaar?

Geplaatst op: 01-06-2018 00:00

Ook dit jaar mogen wij van ontbijtservice beschuitje hopenlijk weer heel veel vaders gaan verrassen met een heerlijk ontbijt op bed! De voorbereidingen zijn al weer in volle gang, en het beloofd een smakelijke en drukke ochtend te worden. Zoals u van ons gewent bent rondom drukke dagen hebben wij weer twee heerlijke specials samengesteld, waarbij er keuze is uit een champagne variant en een luxe variant.

 

Het vaderdag ontbijt bestaat dit jaar uit  o.a. een luxe assortiment van witte en bruine broodjes, croissantje, krentenbol, knäckebrød, beschuitje, ontbijtkoekje , diverse soorten kaas en meerdere vleeswaren, een gekookt ei, 3 soorten jam, chocoladevlokken en vruchtenhagel, roomboter, verse jus d'orange, vruchtenyoghurt en natuurlijk koffie of thee. En natuurlijk het "Vaderdag special kado"

 

Wacht niet te lang met bestellen, want helaas geld ook dit jaar weer vol is echt vol!

© 1997-2019 Ontbijtservice Beschuitje