Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Vier de feestdagen met Ontbijtservice Beschuitje 

Vier de feestdagen met Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 10-10-2017 00:00

Oktober is alweer enkele dagen oud, de dagen worden aanzienlijk korter, en de zomer lijkt alweer zo lang geleden! Achter de schermen zijn wij bij Ontbijtservice Beschuitje alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de leukste maand van het jaar! December! Een maand vol met mooie en speciale dagen, waar Ontbijtservice Beschuitje maar al te graag deel van uit wil gaan maken!

Allereerst even een praktische tip vanuit onze kant. Ontbijtservice Beschuitje is echt iedere dag geopend dus ook met de aankomende feestdagen in het verschiet. Eerste of tweede kerstdag, nieuwjaarsdag? Wij zijn gewoon voor u en vele andere op pad. De feestdagen zijn altijd populaire dagen, dus wacht niet te lang met reserveren; want bij sommige vestigingen betekend het wel zo dat vol echt vol is.

Dan nu over naar het leuke(re) gedeelte onze speciale feestdagen arrangementen.

Ook dit jaar krijgen wij weer hulp van de goedheilig man en een groot deel van zijn pieten. Helaas kan de goedheiligman niet iedereen bezoeken dus het kan zijn dat hij de hulp (terug inroept) van onze ervaren chauffeurs. Wel heeft de Sint ons beloofd dat hij voor ieder kind en of volwassenen een heerlijk traktatie meeneemt vanuit Spanje.

Het Sinterklaas Ontbijt

Een luxe Sint ontbijt met een heerlijk glas Spaanse bubbels, zwarte pieten bonbons, kruidnoten, uiteraard een beschuitje, witte en bruine broodjes, croissantjes ,koffiebroodjes, ontbijtkoekje en een sesam knäckebrød, diverse soorten vleeswaar, jonge kaas, komijnekaas en luxe (Franse) kaasjes, meerdere soorten jam, chocoladevlokken en vruchtenhagel, gekookt ei, roomboter, verse jus d'orange, koffie of thee, heerlijke vruchtenyoghurt en natuurlijk een chocolade letter naar keuze

Met Champagne

https://www.beschuitje.nl/shop/product/sinterklaas-champagne-ontbijt/54/796/

Zonder Champagne

https://www.beschuitje.nl/shop/product/sinterklaas-ontbijt/54/797/

Het Kerst Ontbijt

Een overweldigend champagne Kerst ontbijt met heerlijk gevulde Kerst stolletjes, croissantjes, witte en bruine bolletjes, beschuitjes en sesam knäckebrød, plakjes jonge en komijnekaas en luxe Franse kaasjes, assortiment vleeswaren, chocoladevlokken, vruchtenhagel, meerdere soorten jam, gekookte eitjes, roomboter, verse jus d'orange, koffie of thee, een champagneglas en een Kerst chocolade lekkernij.

Met Champagne

https://www.beschuitje.nl/shop/product/kerst-champagne-ontbijt/54/792/

Zonder Champagne

https://www.beschuitje.nl/shop/product/kerst-ontbijt/54/791/

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x