Een aantal van onze chauffeurs en vestigingsmanagers zijn heel actief op social media. Ze plaatsen leuke foto’s van de ontbijtjes van ontbijtservice beschuitje, vertellen grappige of ontroerende verhalen, en nemen onze volgers mee in hun belevenissen, want het leven van een ontbijtservice medewerker gaat zeker niet altijd over rozen. Afgelopen zaterdag en zondag heeft onze collega Niels van Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam zijn belevenissen weer gedeeld op onder andere de facebook pagina van Ontbijtservice Beschuitje. Dit verhaal heeft vele van onze volgers bereikt en willen we graag delen met al onze gasten op de website van ontbijtservice beschuitje.

Zaterdag

Niels nam de facebook “fans” van Ontbijtservice bijna letterlijk mee in zijn auto. Met bijbehorende foto probeerde hij aan iedereen te vertelllen waar hij naartoe onderweg was en met welke reden. Leuk om te lezen voor zowel zijn collega’s, onze klanten, almede onze volgers en fans.

Ondanks het slechte weer mag ik ook vanochtend weer heel veel mensen verrassen met een heerlijk ontbijt!

Zojuist ben ik bij Antonet geweest. Ze gaat vandaag trouwen en van haar vriendinnen moest ze goed ontbijten, voor ze straks haar ja woord gaat geven. Ik duim voor Antonet en haar man dat het een mooie dag word, en vooral dag straks nog even het zonnetje gaat schijnen.

Ik ga zometeen om 07.00 uur aanbellen bij Sylvia wie vandaag voor 1 dag door het leven gaat als Sarah (figuurlijk dan). Sylvia alvast van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag.

Daarna een rondje Breda en omstreken, waar ik vooral heel veel liefdes ontbijtjes mag bezorgen.

Na Breda reis ik af naar Zeeland in Brabant, ja je leest het goed Zeeland in Brabant! In dit plaatsje heeft Hans een heerlijk ontbijt besteld voor zijn hele gezin, en schuiven ze met zijn achten straks aan de door mij gedekte tafel aan!

Op de terugweg mag ik nog even stoppen bij familie Doorakkers. Net als Antoinet gaven ze elkaar op 9 September elkaar het ja woord maar dan 50 jaar geleden.

Lees de hele blog met bijbehorende foto’s hier terug: https://www.facebook.com/ontbijtservicebeschuitje/

Zondag

Onze collega Niels koos er vandaag in zijn blog voor om de schijnwerpers niet zo zeer te richten op zijn eigen werkzaamheden maar koos ervoor om een aantal bijzondere leveringen van collega’s kort uit te lichten. De collega’s en ook wij van Ontbijtservice Beschuitje hebben deze blog met bijbehorende foto’s met veel plezier gelezen, en bedanken Niels ook vandaag weer voor zijn mooie verhaal!

Even wachten tot onze collega klaar is met de tuin versieren. Daarna gaan wij bij deze Sarah aanbellen om haar 50e verjaardag in ieder geval smaakvol te laten starten! Geeft mij mooi de gelegenheid om
een aantal bijzondere afleveringen wie vandaag op de planning staan even uit te lichten!

Want naast deze Sarah gaan we nog heel veel meer mensen verblijden met een heerlijk ontbijt. Zo is onze vestiging Ontbijtservice Beschuitje Alkmaar opweg naar Marloek, want vandaag is haar vriend jarig! Marloek is altijd werkzaam geweest bij een lunch klant van Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam maar heeft vorig jaar het welbekende roer omgegooid, en runt nu samen met haar vriend Crosfit Hoorn! Leuk dat we voor haar en haar vriend deze opdracht mogen verzorgen.

Patricia Stolk van Ontbijtservice Beschuitje Spijkenisse is opweg naar de ouders van Amanda Braakhuis-Zeeman. Voor de vakantie was zij de Facebook winnaar van het champagne ontbijt voor 2! Amanda besloot om haar ouders vanochtend eens te verwennen met een ontbijt. Haar zoontje logeert vandaag bij opa en oma dus ook voor hem hebben we een lekker ontbijtje klaargemaakt!

Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam is o.a. opweg naar Marco de vestigingsdirecteur van automobiel bedrijf Tinholt! Zoals deze week al eerder te lezen was gaan we met deze Kia dealer een mooie samenwerking aan, en daar gaan we Marco natuurlijk op een passende manier voor bedanken!

Natuurlijk zijn onze overige vestigingen in onder andere Drachten, Arnhem, Breda & zelfs op Texel ook druk in de weer en onderweg met de lekkerste ontbijtjes!

Lees de hele blog met bijbehorende foto’s hier terug: https://www.facebook.com/ontbijtservicebeschuitje/

We hebben ook dit weekend weer genoten van je blogs, en hopen dat je snel weer een leuk en nieuw artikel met onze fans en volgers wil delen. Je bent een inspiratie voor zowel onze klanten als onze collega’s! Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van Ontbijtservice Beschuitje? Like dan snel onze facebook pagina (https://www.facebook.com/ontbijtservicebeschuitje/) en word vrienden met Ontbijtservice Beschuitje.