Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // Weekend tip van Ontbijtservice Beschuitje 

Weekend tip van Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 08-06-2017 00:00

Zo vlak na het Pinksterweekend was het voor veel mensen maar een korte werkweek. Door het slechte weer lijkt het alweer een hele tijd geleden dat je in het zonnetje hebt gezeten met Pinksteren. De weersvoorspellingen voor aankomend weekend zijn gelukkig weer wat beter, en onze weekend tip heeft dan ook alles te maken met de zon, buiten zijn en natuurlijk het weekend vieren!

Na 4 dagen hard werken, in de file staan, nat geregend worden, verdienen we het weekend wel weer! En het weekend moet natuurlijk goed gevierd worden! Lekker met zijn tweeen lang uitslapen, richting  de camping, gezellig met vrienden op stap of een lazy sunday inlassen.

Speciaal voor het weekend heeft Ontbijtservice Beschuitje weer een aantal leuke tips, acties en ideeen voor je op een rijtje gezet, en natuurlijk helpen wij graag een handje om er een perfect weekend van te maken.

Picknicken is helemaal hip! Trek er samen met je geliefden of gezin eens lekker op uit en ga picknicken in het park, bos, aan de waterkant of in je eigen achtertuin. Ontbijtservice Beschuitje heeft een hele pagina vol met heerlijk gevulde picknickmanden voor 2 of 4 personen. De manden zijn allemaal goed gevuld en vol met verse producten en heerlijke traktaties. De picknickmand mag u na afloop houden, en kan dan gebruikt worden voor het volgende picknickfeestje. Zoals u van Ontbijtservice Beschuitje gewent bent bezorgen wij de picknickmanden waar en wanneer u maar wilt, dat kan natuurlijk bij u thuis, of als cadeau bij vrienden of familie.

De zomervakantie duurt nog lang! En we verlangen allemaal naar de heerlijk warme zon, lange zomeravonden, heerlijke strandwandelingen of even ontspannen bij het strand of zwembad! Heb jij jou zomervakantie al geboekt? Kom dan alvast in de stemming met een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje. Naast de traditionele ontbijtjes zoals het champagne ontbijt, vis ontbijt of luxe ontbijt heeft Ontbijtservice Beschuitje ook heerlijke Franse, Spaanse en Italiaanse ontbijtjes in zijn assortiment. Met zo een heerlijk ontbijt komt u thuis alvast in de stemming en kunt alvast een voorproefje nemen op de volgende vakantie naar misschien wel Spanje, Italie of Frankrijk. De ontbijtjes zitten boordevol lekkernijen uit het land van uw keuze. Uiterraard bezorgt Ontbijtservice Beschuitje het ontbijt aan huis, en dat door heel Nederland of Belgie op ieder gewenste dag of tijdstip.

Volgend weekend is het ook alweer Vaderdag! Geef dit jaar eens geen wijntje, bosje bloemen of goedkoop luchtjeNEEverras jou vader of schoonvader eens met een heerlijk ontbijt op bed! Ondanks dat u niet meer thuis woont, misschien wel op vakantie bent, of niet vroeg op wilt staan om een ontbijtje voor jou vader te maken is het toch mogelijk! Met een klein beetje hulp van Ontbijtservice Beschuitje gaan we jou vader of schoonvader wakker maken met een heerlijk ontbijt en of mooi cadeau. Jou vader kan zo aanschuiven, want Ontbijtservice Beschuitje zorgt voor de rest!

Wat je aankomend weekend ook gaat doen! Ontbijtservice Beschuitje wenst je alvast een heerlijk weekend!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x