Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Wintertijd 

Wintertijd

Geplaatst op: 25-10-2017 00:00

Aankomende zondag gaat de wintertijd weer in! In de nacht van zaterdag 28 Oktober op zondag 29 Oktober gaat de klok een uur terug, wat letterlijk een uurtje langer slapen voor veel mensen betekend. Zowel met het ingaan van de zomertijd als met het ingaan van de wintertijd beleven de chauffeurs van Ontbijtservice Beschuitje altijd een spannende ochtend; er zijn namelijk altijd mensen wie de klok zijn vergeten te verzetten of mensen wie zoveel last hebben van een uurtje meer of minder slaap, dat opstaan (en de deur open doen) heel lastig voor hun is. 

Het advies van ons met deze twee "gekke" nachten is dan ook; bestel het ontbijt liever te vroeg  dan te laat. Het is leuker om mensen wakker te belllen dan bij de deur te horen te krijgen dat de ontvangers al zitten te eten of al gegegeten hebben. Overigens geld dit advies eigelijk voor iedereen en altijd. Twijfel je over een juiste bezorgtijd? Kies dan altijd een vroege tijd, want wij krijgen de ontvangers wel wakker; soms zijn ze eerst wat boos, maar als ze horen wat wij bij ons hebben komt er al gauw een lach te voorschijn!

Heeft u al besteld bij ons en twijfelt u toch over de bezorgtijd van aanstaande zondag (of een andere dag) neem dan gerust contact op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje, wij helpen u graag met meedenken en passen desgewenst de tijd of datum voor u aan!

Wij wensen u alvast een heel fijn en extra lang weekend (toch een extra uur weekend), en natuurlijk alvast  eetsmakelijk!

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje