Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Word jij ontbijtbezorger bij Ontbijtservice Beschuitje.nl 

Word jij ontbijtbezorger bij Ontbijtservice Beschuitje.nl

Geplaatst op: 22-02-2018 00:00

Wie of wie word onze nieuwe collega? Voor diverse locaties in Nederland is Ontbijtservice Beschuitje opzoek naar bezorgers.

Als bezorger bij Ontbijtservice Beschuitje ben je het visitekaartje van onze organisatie en mag jij vaak als eerste de felicitaties overbrengen aan de gelukkige ontbijtontvanger. Een van de belangrijkste taken moeten we je dus wel kunnen toevertrouwen, dus een goed gevoel vinden wij belangrijker dan een bachelor rechten.

Omdat het iedere dag feest is, zijn wij 365 dagen per jaar geopend, en ben je dus mogelijk ook met kerst inzetbaar en kan je ook met de Pasen het “haasje” zijn! Als beloning ontvang je natuurlijk wel heel veel leuke bedankjes van onze klanten!

Ondanks dat het soms erg druk kan zijn in de ochtend uren zoeken we niet naar de nieuwe Max Verstappen en zijn de wat oudere coureurs met kilometerervaring ook meer dan welkom! Al onze auto’s beschikken minimaal over een navigatie systeem, parkeersensoren, een achteruitrijcamera en een make up spiegeltje dus de functie is geschikt voor iedere man en vrouw met een aantoonbaar rijbewijs.

Wij zijn op dit moment vooral opzoek naar extra handjes aan het stuur voor de ontbijtservice locaties:
Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam, Ontbijtservice Beschuitje Spijkenisse en Ontbijtservice Beschuitje Nijmegen

Interesse? stuur gerust een email naar niels@beschuitje.nl of info@beschuitje.nl

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje