Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Bel Beschuitje voor meer informatie of een bestelling
Home  // Nieuws  // De kado-ideeën van Ontbijtservice Beschuitje volledig vernieuwd 

De kado-ideeën van Ontbijtservice Beschuitje volledig vernieuwd

Geplaatst op: 29-05-2017 00:00

Ontbijtservice Beschuitje is continu bezig om zijn website te verbeteren, nieuwe artikelen toe te voegen, en het gebruiksgemak te vergroten. Dit doen wij voor een groot gedeelte op basis van de feedback wie wij krijgen van onze klanten, en daarvoor zijn wij onze klanten natuurlijk heel dankbaar!

Achter de schermen zijn wij bij Ontbijtservice Beschuitje bezig om de website een flinke opfrisbeurt te geven. Zo worden er op dit moment nieuwe foto's gemaakt, is de mobiele website van Ontbijtservice Beschuitje sterk verbeterd, en word ook de lay-out eens flink onder handen genomen.

De eerste veranderingen vind u terug bij onze cadeau ideeën, een pagina gericht op het personaliseren van je ontbijt. Door het toevoegen van een leuk cadeau zoals een bos bloemen, een lekkere fles bubbels, een knuffelbeer of heerlijke chocolade cadeau's geeft u het gekozen ontbijt een persoonlijke tint. De cadeau artikelen zijn te bestellen bij iedere ontbijt en net als bij de ontbijt menu's van Ontbijtservice Beschuitje is er bij de kado ideeën meer dan voldoende keuze voor iedereen en ieder budget. Neem gerust eens een kijkje bij de vernieuwde kado-ideeën pagina.

Verder is ook de ballonen pagina van Ontbijtservice Beschuitje flink veranderd en nog belangrijker we hebben ruim 20 nieuwe heliuem ballonen in het assortiment opgenomen. De helieum ballonnen van Ontbijtservice Beschuitje zijn al jaren een veel toegevoegd cadeau aan een ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje! Waarom? Omdat je op een bijzondere manier kan zeggen dat je iemand lief vind, wil bedanken of duidelijk laat merken welke bijzondere leeftijd de ontvanger heeft behaald! Tevens zijn de heliuem ballonen en de meest kado artikelen van Ontbijtservice Beschuitje een blijvende herrinnering  aan een bijzondere ontbijt ochtend, want het ontbijt is immers snel op!

Heeft u nog ideeën hoe wij de website van Ontbijtservice Beschuitje kunnen verbeteren, veranderen of beter aan kunnen sluiten op uw wensen? Laat het ons gerust weten! De klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje staat zeven dagen per week voor u klaar om al uw vragen, klachten, opmerkingen of suggesties in ontvangst te nemen, en u te helpen om van het ontbijt een waar feest te maken! De klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje is per mail, telefoon of chat bericht bereikbaar. Ook kunt u natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met de Ontbijtservice Beschuitje vestiging bij u in de buurt.

© 1997-2018 Ontbijtservice Beschuitje | StreamLess 5.x.x