Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Moederdag ontbijt 

Moederdag ontbijt

Geplaatst op: 03-05-2016 00:00

Die ene dag in het jaar, waarop iedereen zijn of haar moeder extra in het zonnetje zet. Waarop iedereen laat blijken hoe dankbaar ze zijn voor het hebben van een moeder in hun leven. Iedereen wil zijn of haar moeder op een speciale en unieke manier verrassen. Sommige geven een bloemetje, sommige bonbons, en sommige houden het bij het geven van heel veel liefde. Maar waarom geef je jou liefste (schoon)moeder geen heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje. Succes gegarandeerd als 's ochtends de bel gaat en wij daar staan met een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Natuurlijk kan je nog wat liefs tegen je moeder zeggen met een persoonlijke kaart bij het ontbijt.

De moederdag special van Ontbijtservice Beschuitje.nl is te bestellen vanaf €27,50. Daarnaast heeft Ontbijtservice Beschuitje ook tal van andere heerlijke ontbijtjes, lunches en picknickmanden voor een heerlijke Moederdag ochtend.

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje